VERHUUR STUDIEZALEN & TRAINIGSRUIMTE

Zoek jij een rustige, goed bereikbare en fraaie studeer- of trainingsruimte?
Je kunt terecht op onze locatie op Plein 40-45 nr.5 III om te kunnen studeren, vergaderen en voor trainingen. Wij hebben diverse leslokalen/zalen geschikt voor diverse activiteiten van 8 tot 12 personen.

De locatie is geschikt voor o.a.:

• Vergaderingen
  • Trainingen zoals EHBO, BHV, enz.
  • Vrouwenactiviteiten zoals naailessen
  • Studeren: individueel of in groepsverband
  • Workshops

De locatie is centraal gelegen en zeer goed bereikbaar met OV, fiets of auto. In de buurt is er uitgebreide parkeergelegenheid. Er is een parkeergarage op loopafstand (EUR 1,50 per 3 uur) en blauwe zone gebied om gratis te parkeren voor 2 uur.

Faciliteiten:

• Gratis wifi
  • Thee/koffie
  • Sanitaire voorzieningen inclusief voor woedhoe (rituele reiniging)
  • Stille ruimtes om te kunnen bidden
  • Whiteboards
  • Beamer / Laptop

Lokaalhuur: EUR 8 per uur
Koffie/thee: EUR 0,10 per stuk
Beamer/Laptop: EUR 5 per uur
Korting is bespreekbaar bij huur van meer uren.

Tijden

In het weekend zijn meestal alle lokalen bezet. Doordeweeks zijn er meer mogelijkheden.
Maandag t/m vrijdag: van 10:00 uur – 18:00 uur, in de avonden bespreekbaar.
Weekend: van 9:00 uur tot 12:00 uur, in de avonden bespreekbaar.