UPgrade start studiejaar 2016-2017

Wilt u de schoolprestaties van uw kind verbeteren? Bent u op zoek naar bijles? Upgrade Schoolprestaties is hét bijlescentrum in Amsterdam waar u terecht kunt voor de optimale ondersteuning voor uw kind. Vanaf 2 september 11:00 kunt u bij ons terecht om in te schrijven.

Door middel van klassikale- of privélessen ondersteunen wij uw kind met zijn/haar achterstand. Geen achterstand? Wij zijn er ook voor een stabiele leerprestatie!
Aanbod Basisschoolleerlingen:
– Weekendschool Taal en Rekenen (groep 3 t/m 8). Gratis niveautoets in september.
– 1-op-1 privéles (vanaf groep 3).
– CITO-trainingen (groep 7 en 8) vanaf oktober.
– Huiswerkbegeleiding op donderdagen.

Aanbod Voortgezet Onderwijs leerlingen:
– Huiswerkbegeleiding voor elk niveau.
– 1-op-1 privéles vakspecifiek.
– Bijles voor brugklassers in de vakken Wiskunde, Engels en Nederlands.

Aarzel niet om contact op te nemen:
Contact:
www.stichtingupgrade.nl
info@ stichtingupgrade.nl
06-44268255

Stichting UPgrade Schoolprestaties is sinds de oprichting in 2009 een onafhankelijke stichting met eigen bestuur. Het team bestaat uit zeer enthousiaste en jonge studenten die een hart dragen voor kinderen die vooruit willen in de maatschappij.

No comments