Upgrade Science Activiteit

WANNEER: 24 en 25 december van 12:00 tot 17:00

ENTREE: gratis toegang

VOOR WIE: Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar oud die in Slotermeer  wonen

Stichting Upgrade Schoolprestaties vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de verbreding van de horizon van kinderen. Niet alleen met bijles en huiswerkbegeleiding, maar ook door middel van diverse activiteiten. Om deze reden organiseren wij in het weekend van 24 en 25 december Upgrade Science, diverse workshops waarbij de ontdekking van de wetenschap centraal staat.

Het hoofddoel van deze activiteit is de kans bieden aan kinderen om een voor hen onbekende wereld te ontdekken. Dit zal gebeuren aan de hand van interactieve lessen, waarbij de leerlingen naast het horen over natuurkunde, scheikunde of biologie ook zelf aan de slag gaan. Zo zullen ze zelf tandpasta, haargel, mini-bruggen en klei maken. Hiernaast zullen zij informatie krijgen over de werking van suiker en het menselijk lichaam, om daarmee bij te dragen aan gezonder leven.

We kijken uit naar een leerzaam en interessant weekend! Is uw kind er ook bij?

No comments