Doelgroep en missie

• Doelgroep Stichting Upgrade

De doelgroep bestaat uit basisschoolleerlingen vanaf groep 2 en VO-leerlingen (VMBO, HAVO en VWO). Lessen in groepsverband is vanaf groep 2 al mogelijk. De leerlingen die worden aangemeld hebben een achterstand op school of willen juist de prestaties verbeteren. Het kan ook zijn dat een leerling thuis niet de gewenste begeleiding krijgt. Al deze leerlingen zijn van harte welkom op Stichting Upgrade.

• Missie Stichting Upgrade

Kinderen stimuleren in het leerproces (1), de kans bieden het beste uit zichzelf te halen op het gebied van onderwijs, burgerschap en talent (2) om zo succesvol te zijn in de maatschappij.