Er zijn diverse commissies aanwezig:

Door begeleiders (vrijwilligers) meer inspraak te geven over de besluiten van het bestuur en om het bestuur te laten adviseren is er een begeleiderscommissie. Deze commissie bestaat enkel uit begeleiders die geen bestuursfunctie hebben. Zij kunnen meedenken over besluitvormingen vanuit het bestuur en kunnen zelf ook initiatieven presenteren aan het bestuur.

Naast de begeleiderscommissie hebben wij een toetsencommissie. Voor het opstellen van de toetsen is er een toetsencommissie aanwezig.