1. Wat doet Stichting Upgrade Schoolprestaties precies?
    • Wij bieden bijles (weekendschool) en huiswerkbegeleiding aan leerlingen vanaf groep 2.
  2. Wat onderscheidt jullie van andere centra en bijlesinstituten?
    • Wij hebben speciaal voor de ouders een leerlingvolgsysteem, zij kunnen vanaf thuis de prestaties van hun kinderen volgen;
    • BO-leerlingen worden bij ons elke maand getoetst om de voortgang te monitoren;
    • Elke periode (van 15 weken) organiseren wij een evaluatiebijeenkomst met de ouders en vinden er rapportgesprekken plaats;
    • De optimale ouderbetrokkenheid (wij communiceren vaak met ouders);
    • Wij organiseren regelmatig (sociale) activiteiten voor kinderen;
    • Wij bieden ethieklessen en communicatieve vaardigheden;
    • Kwaliteit-prijsverhouding is goed; wij investeren veel uren voor een aantrekkelijke prijs met waarborging van kwaliteit;
    • De klassen zijn klein, er worden 8 leerlingen per klas toegelaten;
    • BO leerlingen krijgen volledig leerlingenpakket van ons;
    • De kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door een kwaliteitscoördinator.
  3. Wat is jullie handelsnaam of verkorte naam die jullie gebruiken?
    • Wij zijn bekend als Stichting Upgrade of als Upgrade. Stichting Upgrade is onze handelsnaam.