Bijles Algemeen

Heb jij hulp nodig bij (vakinhoudelijke) lessen? Gedisciplineerd en gestructureerd werken aan je leerdoelen? Wij hebben speciale bijles klassen vanaf basisonderwijs groep 2 t/m het voortgezet onderwijs.

Let op dat bijles anders is dan huiswerkbegeleiding. Huiswerkbegeleiding is hulp bij het huiswerk. Bijles wordt klassikaal en specifiek voor een vak gegeven door zeer gedreven en ervaren begeleiders.

Het is mogelijk om individueel bijles te krijgen, dan spreken wij van privéles. Voor privéles klik hier

Bijles in groepsverband is divers: